Ugrás a tartalomhoz

Egy nap az egészség jegyében

Mezőkövesd hírei

Miskolcra érkezik a Richter Egészségváros – ingyenes szűrésekkel, előadásokkal és tanácsadásokkal is várnak mindenkit június 26-án az országos programsorozat következő helyszínén, a Szent István téren. 

A részvétellel nem csak egészségünknek kedvezünk, hanem növelhetjük a szervező Richter Gedeon Nyrt. 3,5 millió forintnyi alapadományát és hozzásegíthetjük a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházat egy C-íves sebészeti képerősítő gép megvásárlásához is. A programok bármelyikén akár személyes részvételünkért, akár az online meghallgatott előadásért pontot kapunk, egy pont pedig 300 forinttal egyenlő, ennyivel nő a felajánlás összege. 

2009-ben indította útjára a programot a Richter Gedeon Nyrt. azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a rendszeres szűrések és ellenőrzések fontosságára. A reggeltől késő délutánig tartó rendezvényen a család minden tagjára gondolnak, hiszen a programok között nőknek és férfiaknak szóló előadásokkal is készültek, emellett számos egészségügyi problémát érintő tanácsadáson és szűrővizsgálaton is részt vehetünk. A gyerekeket bábszínházzal várják, valamint interaktív élményszoba, látványos és játékos kísérletek és bemutatók is szerepelnek a programok között. 

Az eseményt az érvényben lévő járványügyi és jogszabályi előírások szerint rendezik meg. 

Kapcsolódó hírek