Ugrás a tartalomhoz

2012 külsős tudósítója

Mezőkövesd hírei

Kolléganőnk, Molnár Zsanett szakmai elismerésben részesült március 14-én. A miskolci, az Észak-Magyarországot is kiadó Inform Média Kft. az „Év külsős tudósítója” elismerést ítélte oda a cégünk, a Mezőkövesdi Média Nonprofit Kft. szerkesztő munkatársának.

Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is sajtónapi ünnepség keretében köszöntötték az Inform Média Kft. legeredményesebb miskolci dolgozóit. Ebben az esztendőben a kollégák titkos szavazatai alapján az év újságírója Szendrei Péter újságíró, az év dolgozója: Munkácsi Tünde szerkesztőségi koordinátor, az év hirdetésszervezője pedig Hartmann Mónika lett. A Telenor különdíját, mint az Év külsős tudósítója, Molnár Zsanett kapta.

„Nagy meglepetés és nagy öröm volt számomra, hogy így módon elismerték a munkámat. Azonban úgy gondolom, hogy ez a cím nemcsak engem, hanem a kollégáimat és az egész Mezőkövesdi Média Nonprofit Kft.-t megilleti, hiszen közösen, egy csapatként dolgozunk, teszünk azért, hogy Mezőkövesd minél szélesebb publicítást kaphasson, valamint, hogy a regionális, megyei sajtóorgánumokkal jó kapcsolatot tarthassunk fenn.” – tette hozzá kolléganőnk.
Az ünnepségen Bujdos Attila főszerkesztő-helyettes köszöntötte és jutalmazta a legeredményesebb sajtósokat.

Kapcsolódó hírek