Ugrás a tartalomhoz

Kiemelt feladat: a családok támogatása

Mezőkövesd hírei

A családi adó-visszatérítés kapcsán tartott sajtótájékoztatót Tállai András február 8-án, Mezőkövesden. 

Térségünk országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hazánkban majdnem 2 millió szülő kap összesen 600 milliárd forint összeget a Magyar Kormány jóvoltából.

– Büszke vagyok, hogy egy olyan kormányt képviselhetek, amelyben az értékek, az igaz elvek mindig is elsőbbséget élveztek. A családok, a teljes magyarság támogatását a Magyar Kormány kiemelten kezeli, melynek újabb lépéseként a tavaly befizetett adójukat kapják vissza a családok. őszintén hiszek benne, hogy segíteni, támogatni valóban jó célokat kell, melyeket kormányunk is képvisel. Társadalmunk alapja a család, jövőnk pedig a gyermekeink és unokáink támogatása, felmenőink megbecsülése mellett. Támogatni sokféleképpen lehet, éppen ezért képviselem teljes mellszélességgel a Fidesz-KDNP hitvallását, mely az anyagi támogatás mellett komoly erkölcsi megbecsülést is jelent a magyarság egészének – hangsúlyozta Tállai András, aki hozzátette, a családi adó-visszatérítést az teszi lehetővé, hogy a magyar gazdasági növekedés mára az egyik leggyorsabb Európában. – Mi a családok támogatásában hiszünk, nem úgy, mint a Gyurcsány Ferenc által irányított baloldal, akik most is csak bírálják a családok támogatását és korábban is csak a pénzt vették ki a magyar családok zsebéből. A baloldal helyi jelöltje is a múlt embereit képviseli, és azt segítené elő, hogy ismét elvegyék a családoktól a támogatásokat. Mi ezt nem hagyjuk, mert velünk Magyarország előre megy, nem hátra! – zárta gondolatait a honatya.

Tállai András elmondta, a gyermeket nevelő szülők, akik a lakcímre utalást választották, illetve akiknek a családi pótlékot is a postás viszi ki, már február 2-a és 4-e között kézhez kapták a családi adó-visszatérítést, a bankszámlákra pedig február 14-ig érkezik meg a családi adó-visszatérítés összege.

Kapcsolódó hírek