Ugrás a tartalomhoz

Konferencia

Mezőkövesd hírei

A szénrégió klímabarát átalakításában rejlő vállalkozásfejlesztési lehetőségekről tartanak konferenciát városunkban pénteken.

A rendezvényen szó esik egybek mellett a szénkivezetés nemzetközi tapasztalatai mellett a zöld gazdaságban rejlő lehetőségekről és jövőképéről, az MVM csoport műszaki-fejlesztési terveiről, a beszállítói és együttműködési lehetőségekről.Az eseményen Tállai András, térségünk országgyűlési képviselője és Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mond köszöntőt. A konferencián dr. Fekete Zoltán, városunk polgármestere Ipari parkok, befektetési és beszállítói lehetőségek Mezőkövesden címmel tart előadást, de szó lesz még a Mátra ipari park befektetési lehetőségeiről, vállalkozás-fejlesztésről és a Széchenyi Kártya GO program elemeiről, új termékeiről is. 

A március 4-én 10 órakor kezdődő rendezvényt tájékoztatási céllal  rendezik meg elsősorban az érintett beszállító vállalkozások részére, de a szervezők mindenkit szeretettel várnak, aki érdeklődik a klímapolitika, illetve a Mátrai Erőmű átalakítása iránt.

Kapcsolódó hírek