Ugrás a tartalomhoz

Tájékoztatás

Mezőkövesd hírei

A BMH Nonprofit Kft. mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója az alábbiakról tájékoztatja. 

A BMH Nonprofit Kft. az ingatlanhasználók, valamint az ingatlanhasználók által igénybe vett hulladékgyűjtő edényzetek beazonosításának céljából 2018. évben matricás azonosító rendszert vezetett be. 

A 347 településből álló szolgáltatási területén a közszolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódóan a BMH Nonprofit Kft. alkalmazásában álló szolgáltatás ellenőrök látnak el ellenőrzési feladatokat. Szolgáltatás ellenőreink fényképes, sorszámozott igazolvánnyal rendelkeznek. 

A szolgáltatás ellenőrök jogosultak a felhasználási helyeken a hulladékgyűjtő edényzetek azonosítására, az edényzetről és annak környezetéről digitális fényképfelvétel készítésére, továbbá az edényzeten lévő sorszámozott matrica azonosítására, továbbá a közszolgáltatáshoz kapcsolódó feladatok ellátásának ellenőrzésére. Tevékenységüket többek között annak érdekében látják el, hogy a nyilvántartásunkban nem szereplő, ezáltal a közszolgáltatást díjfizetés nélkül igénybevevő ingatlanhasználók beazonosításra kerüljenek. A beazonosítás céljából a szolgáltatás ellenőrök jegyzőkönyvet készíthetnek, továbbá az adategyeztetés okán felkereshetik az ingatlanhasználókat. 

BMH Nonprofit Kft.

Kapcsolódó hírek