Ugrás a tartalomhoz

A BMH Nonprofit Kft. tájékoztatása

Mezőkövesd hírei

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2022 áprilisában indítja a házhoz menő zöld hulladék gyűjtést. 

A zöld hulladék elszállítása kéthetente történik április 1. - november 30. közötti időszakban. 

A Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Szerződésben foglaltak szerint azok az ingatlan használók, akik rendelkeznek maximum 240 literes zöldhulladék gyűjtésre rendszeresített gyűjtőedénnyel, azoknak elsődlegesen gyűjtőedényből történik az ürítés, a zsák használatának mellőzésével. 

A zöldhulladék gyűjtésére alkalmas ingyenesen biztosított zsákok pótlása ingatlanonként és ürítésenként legfeljebb 4 darabig történik a gyűjtőjárat részéről. Az ügyfélszolgálati irodákban cserezsák átvételére nincs lehetőség. 

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el! 

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el. 

Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé. 

Amennyiben a zsák, illetve edényzet űrméretét meghaladó zöldhulladék keletkezik a háztartásban abban az esetben a keletkezett zöldhulladék hulladékudvarainkban negyedévente 250 kilogrammig ingyenesen leadható. 

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól honlapunkon a www.bmhnonprofit.hu oldalon a saját településüket kiválasztva a 2022. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nyújt tájékoztatást. 

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 
E-mail: ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu 
Telefon: +36 213500 111 
Levelezési cím: 3510 Miskolc, Pf. 583 

BMH Nonprofit Kft. 

Kapcsolódó hírek