Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2022. augusztus 10. (szerda) 13:25 Lőrinc névnapja van
 

 
Őrizetbe vették

Ittasan, jogosítvány és érvényes műszaki nélkül, imbolygó kerékkel vezetett egy férfi Mezőkövesden. A július 26-ai esetnek szabálysértési őrizet lett a vége.


A Bükkábrányi rendőrőrs szabadnapon lévő parancsnoka Mezőkövesd főutcáján haladva észlelte, hogy a vele szemből érkező jármű bal első kereke imbolyog. Mivel balesetveszélyesnek ítélte meg a helyzetet, ezért az autó után indult, amely a Szomolyai úton leparkolt. A szabadnapos parancsnok felhívta a sofőr figyelmét az imbolygó kerékre, azonban ekkor már észlelte, hogy a sofőr vélhetőleg ittas állapotban van.


Ekkor már a helyszínre érkeztek az időközben értesített, szolgálatban lévő járőrök, akik a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállították a férfit. A kereket megvizsgálták és kiderült, hogy a négy rögzítőcsavarból egy hiányzik, ez okozta a veszélyes kilengést.

Az alkoholszondás ellenőrzés igazolta az ittasság gyanúját, illetve az is kiderült, hogy a jármű műszaki érvényessége már egy éve lejárt, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással nem rendelkezik és a sofőrnek érvényes vezetői engedélye sincs, ami miatt szabálysértési őrizetbe vették. (fotó: Police.hu)

hmzs


Vissza

 

 


Weboldalkészítés