Ugrás a tartalomhoz

Elhunyt Fügedi László, a Széchenyi István Szakképző Iskola igazgató-helyettese (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Fügedi László matematika fizika szakos tanárként közvetlenül a Debreceni Egyetem elvégzését követően kiemelkedő hivatástudattal szolgálta a jövő nemzedékének racionális tudatformálását.

Amint lehetőség adódott hazajött, és három évtizeden keresztül nevelte, oktatta a tiszta jóra Mezőkövesd és vonzáskörzetének diákjait.
Tanítványai több megyei és országos versenyre is bejutottak. Gondozta a megyei szintű helyi digitális középiskolai oktatást. Igazgatóhelyettesként a Széchenyi István Szakképző Iskola szerteágazó szakközépiskolai, szakiskolai, tantárgyi és szakmai modulrendszerének gondozója, a legbonyolultabb órarendkészítésnek alkotója volt.
Nagy szorgalommal és felkészültséggel vett részt az iskola minőségirányítási rendszerének kidolgozásában és gondozásában. Ennek kapcsán az iskola felnőttképzési rendszerének minőségirányítási rendszerének folyamatos fejlesztését, különféle felmérések, kompetenciafejlesztések szervezését is ő végezte. Fáradságot nem kímélve, és rengeteg többletidőt áldozva, igaz példát adva dolgozott a városért, a diákokért, így a családokért és a jövőért.
Kiemelkedő, lelkiismeretes, odaadó munkája elismeréseként 2011-ben átvehette a dr. Papp Zoltán-díjat.

Kapcsolódó hírek