Ugrás a tartalomhoz

Elismerések a Polgárőrnapon

Mezőkövesd hírei

Szatmári Gyula Emlékplakettet vehetett át Tállai András miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő, a megye polgárőr mozgalmáért végzett eredményes, kiváló tevékenységéért a XXI. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Napon Bogácson.

A díjat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség Elnöksége adományozta, Tállai András dr. Túrós Andrástól, az Országos Polgárőr Szövetség elnökétől, Csóra Györgytől, a B-A-Z. Megyei Polgárőr Szövetség elnökétől és Czinege László rendőr dandártábornoktól, a B-A-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitányától kapta meg az elismerést. A polgárőr mozgalomban végzett eredményes munkájáért a Polgárőr Érdemkereszt Ezüst fokozatát kapta meg Koroknai Péter tűzoltó alezredes, a Mezőkövesdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsoka. A megyei polgárőr szövetség elnöksége a B-A-Z. Megyei Települések Közbiztonságáért plakett kitüntetésben részesítette Sugár Mátyást, a Mezőkövesdi Polgárőr Egyesület elnökhelyettesét.

Az augusztus 6-ai rendezvényen Tállai András köszöntőjében többek között a polgárőrök tevékenységét méltatta és megemlítette, hogy a polgárőrség, a rendőrség és az önkormányzat közbiztonságért végzett tevékenysége akkor igazán hatékony, ha a három szervezet szorosan együttműködik, és ezt az együttműködést tapasztalja is a munkája során. Tállai András beszédében köszönetet mondott a megyei polgárőrök áldozatos munkájáért.

 

Kapcsolódó hírek