Ugrás a tartalomhoz

Tájékoztatás

Mezőkövesd hírei

Tájékoztatás a szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakás-takarékpénztári szerződést kötött személyek támogatási igénybevételének feltételeiről.

Mezőkövesd Város Önkormányzata 2010. február 24.napján tartott ülésén módosította  Mezőkövesd Önkormányzatának a szociális igazgatásról és ellátásokról szóló 4/2007. (III.1). sz. ÖK rendeletét  a szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakás-takarékpénztári szerződést kötött mezőkövesdi belterületi ingatlan – kivéve egyéb belterület – tulajdonos támogatására vonatkozóan.

Az önkormányzati rendelet szerint a szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakás-takarékpénztári szerződést kötött személy a támogatás igénybevételére jogosult,  feltéve, hogy a családban az egy főre eső, havi nettó jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum nyolcszorosát ( 2012. évben nettó 228.000.-Forintot/hó).

A  támogatás mértéke:
- Mezőkövesd város középső városrészén 2012. évben megvalósuló szennyvízberuházás kapcsán megkötött lakás-takarékpénztári szerződések esetében a szerződés lejártáig 410.-Ft/hó/lakóingatlan.


- Mezőkövesd város nyugati városrészén megvalósult szennyvízberuházás kapcsán, 2005. évben megkötött lakás-takarékpénztári szerződések esetében a szerződés lejártáig 1.913.-Ft/hó/lakóingatlan.

A támogatás egyedi kérelem alapján kerül elbírálásra annak a lakás-takarékpénztári szerződést kötő ügyfélnek, aki



2012. június 15. napjáig kérelmét visszajuttatja



hivatalunknak és jogosultsága megállapításra kerül.


A kérelemnyomtatvány elérhető Mezőkövesd város honlapján (http://www.mezokovesd.hu→/ E-Ügyfélszolgálat→Letölthető nyomtatványok→ Szociális ügyekkel kapcsolatos nyomtatványok), a Polgármesteri Hivatal "B" épület földszintjén, illetve a Víziközmű Társulat irodáján (Polgármesteri Hivatal „A“ épület 13.sz iroda).

Felmerülő kérdéseivel kérjük keresse a 49/511-555 önkormányzati telefonszámot, vagy a Társulat irodáját ( telefon: 49/511-513 ).

Kapcsolódó hírek