Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 9. (péntek) 02:41 Félix névnapja van
 
Díjkitűzés * betöréses lopás ügyében

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse nyomozást folytat nagyobb értékre elkövetett betöréses lopás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.


A rendelkezésre álló információk szerint 2012. február 24-én, Sály egyik családi házába ismeretlen tettesek erőszakkal behatoltak. Miközben a lakás tulajdonosai, egy 74 éves asszony és 81 éves férje aludtak, az elkövetők több helységben kutatást végeztek, majd készpénzt, ékszereket és különböző használati tárgyakat tulajdonítottak el. A sértettek akkor észlelték a betöréses lopást, miután felébredtek. Az elkövetők felkutatása ezidáig eredményre nem vezetett.

Sály község Önkormányzatának Képviselő testülete a rendőrség munkáját segítve bruttó 100.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy, vagy személyek kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő részére.

A Rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni jelentkezzen. Megtehetik személyesen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrsén (Bükkábrány, II. András tér 3. szám), illetve telefonon hivatali időben
a 49/335-110-es számon, vagy bejelentés tehető az ingyenes 107-es, 112-es segélyhívó számokon is.
A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés