Ugrás a tartalomhoz

A Cegléd érkezik

Mezőkövesd hírei

 

A Mezőkövesd Zsóry SE felnőtt csapata a Cegléd együttese ellen lép pályára a bajnokság hétvégi játéknapján. Véber György tanítványai Mezőkövesden mérkőznek meg a Pest megyei gárdáva

A Ness Hungary NB II. Keleti csoportjának 28. fordulójában a 4. helyen álló Cegléd csapata látogat Mezőkövesdre. A vendégek ragyogóan szerepeltek ősszel, hiszen 27 pontot szereztek a bajnokság első felében, melynek köszönhetően az éllovas Szolnok mögött hat egységgel lemaradva a 4. pozícióban álltak. A vendégek annak ellenére megtorpantak tavasszal, hogy továbbra is a 4. helyet foglalják el a tabellán, ugyanis mindössze 14 pontot gyűjtöttek február végétől. A tavaszi szereplés érdekessége, hogy együttesünk a Pest megyei csapathoz hasonlóan 14 pontot szerzett a tavaszi fordulókban, így kiélezett mérkőzésre van kilátás a hétvégi összecsapáson. A mérkőzésnek nagy a tétje, mivel kövesdi siker esetén egy pontra csökkenhet a két csapat közötti különbség, így labdarúgóink, akár a 4. helyre is odaérhetnek a pontvadászat végén. A Cegléd gárdája 41 pontot szerzett 27 forduló alatt, míg Elekék 37 egységnél járnak, ezzel labdarúgóink jelenleg a 8. pozíciót birtokolják a tabellán. A két csapat őszi mérkőzésén 1-1-es döntetlen született Cegléden.

A Mezőkövesd Zsóry SE – Restart Ceglédi VSE találkozót május 20-án vasárnap rendezik meg Mezőkövesden. Az összecsapás 18 órakor kezdődik a Városi Sportpályán.

Kapcsolódó hírek