Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 7. (szerda) 11:37 Róbert névnapja van
 
Tájékoztatás

Áprilisban városunkban is elindul a zöldhulladék szállítás. 


A BMH Nonprofit Kft. szolgáltatási területén április 1. és november 30. között kéthetente történik a zöldhulladékok elszállítása. Mezőkövesden ingatlanonként maximum 240 literes erre a célra rendszeresített gyűjtőedénnyel és ingyenesen biztosított zsákkal történik a zöldhulladék összegyűjtése – derül ki a BMH Nonprofit Kft. tájékoztatójából.

A gyűjtőedénybe, illetve zsákba falevél, ágnyesedék, levágott fű, gyom stb. helyezhető el. A nagy méretű faágak legfeljebb 2 cm-es átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve a gyűjtőedény mellé elhelyezhető. Fontos, hogy a szállítást végző cég munkatársai a nem kötegelt ágakat nem szállítják el.

Településünkön a zöldhulladék elszállítását a MiReHu Nonprofit Kft. végzi, aki a 4 darab ingyenes gyűjtőzsákon felül további zsákokat is biztosít. Pótlásuk a kihelyezett zsákok számával megegyezően történik.

A keletkező zöldhulladék a szolgáltatási területen működő hulladékudvarokban ingatlanonként negyedévenként 250 kilogrammig ingyenesen leadható.
hmzs


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés