Ugrás a tartalomhoz

Jutalom az ifjú szónokoknak

Mezőkövesd hírei

Díjazták az idei, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc városi megemlékezéséhez kapcsolódó szónokverseny résztvevőit. Az ünnepélyes díjátadót március 23-án tartották meg.

A nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódóan ebben az évben is szónokversenyt hirdetett az önkormányzat „Mit jelent számomra március 15-e?” címmel. A megméretésen ez alkalommal a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium 12 diákja vett rész: Csup Atilla Fábián, Szűcs Adrienn, Lőrincz Bernadett, Dobsi Vivien, Nagy Kíra Maja, Lévai Tibor Kristóf, Hossó Vivien, Keresztesi Dávid Máté, Kleszó Zsófia, Csáji Leila, Gáspár Laura és Lőrincz Vivien.

A négytagú zsűri (dr. Fekete Zoltán polgármester, Barta Judit, az iskola általános igazgatóhelyettese, Jorge Luis Méndez iskolalelkész, vamaint Szabóné Varga Ágnes hitoktató) döntése értelmében Csup Atilla Fábián végzett az első helyen, mögötte Lőrincz Bernadett szerezte meg a második pozíciót, míg a 3. helyezett Szűcs Adrienn lett.

A díjátadó ünnepségen dr. Fekete Zoltán, városunk polgármestere minden tanulónak oklevelet és ajándékot adott át, valamint a szervező és felkészítő pedagógusok – Gyenes Gabriella, Bálintné Tóth Éva, Nyesténé Nagy Krisztina, Pruskóczki Gáborné, dr. Radványiné Fodor Valéria, Barta Judit, Hüvelyes László – munkáját is megköszönte.

hmzs

Kapcsolódó hírek