Ugrás a tartalomhoz

Lefülelték a rendőrök a bolti tolvajt

Mezőkövesd hírei

Igazoltatás során fülelték le a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei a bolti tolvajt – derül ki a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatójából. A mezőkövesdi 36 éves férfi táskájából ruházat- és csomagátvizsgálás során került elő 5 tömb trappista sajt.

A helyi rendőrök előtt már jól ismert férfit március 23-án a délelőtti órákban igazoltatták Mezőkövesd Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrei. Az intézkedés alkalmával végzett ruházat- és csomagátvizsgáláskor 5 tömb trappista sajt került elő a férfi táskájából. A férfi a helyszínen bevallotta az élelmiszerek eltulajdonítását meglehetősen sajátos módszerrel. Az elkövető az áruház vásárlóterében megvárta, míg valaki belép az áruházba és az ekkor kinyíló fotocellás ajtón keresztül távozott az előzőleg a táskájába rejtett sajtokkal – áll a rendőrség tájékoztatójában.

Az összesen több mint 35.000 Ft értékű élelmiszert a hatóság lefoglalta az elkövetőtől. A férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. 

Részletek: pdf

hmzs 

Kapcsolódó hírek