Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 1. (csütörtök) 11:11 Tünde névnapja van
 
Éj leplén tolvaj vész

Passzióból buszt rongáltak, bort és kozmetikai krémeket loptak a sályi elkövetők. Háromszor lépett akcióba az a tolvajpáros, akiket végül lakossági bejelentés alapján fogtak el a rendőrök.


A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás és rongálás miatt indított eljárást két sályi elkövetővel szemben. A nyomozás adatai alapján a 28 éves férfi és 16 éves fiatalkorú társa június 4-re virradóra megrongált egy településen parkoló buszt. Többek között szétfújták a porraloltót, és a műszereket is tönkretették több százezer forintos kárt okozva így a sértettnek. Az éjszakai órákban egy borospincét is feltörtek, ahonnan majd 10 liter bort vittek el. A sort egy helyi élelmiszerbolt betörésével zárták, ahonnan különböző kozmetikai cikkeket tulajdonítottak el. A közelben lakók azonban észlelték a kirakat betörését, és haladéktalanul értesítették a rendőrséget, így a Bogácsi Rendőrőrs járőrei lakossági bejelentés alapján elfogták a menekülő tolvajokat.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállított elkövetők elszámoltatása során kiderült, hogy a fiatalkorú fiú számlájára még további bűncselekmények elkövetése írható, főleg pince feltörések. A rendőrség mindkét gyanúsított esetében vizsgálja a gyorsított eljárás keretében a bíróság elé állítás lehetőségét, annak érdekében, hogy az elkövetők minél hamarabb felelhessenek tettükért.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!
A fent említett bűncselekmények eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy a szemtanúk azonnal értesítették a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság - MRFKVissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés