Ugrás a tartalomhoz

Zsóry Fesztivál (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Több ezren látogattak ki a hétvégén a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe. A hétvégén a nagy meleg mellett a Zsóry Fesztivál programjai is kivonzották a pihenni vágyókat a Zsóryba.

A július 6-7-én megrendezett Zsóry Fesztivált este a hazánkat a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő Compact Disco adott koncertet. Másnap, szombat délután a szép számú fürdőzők és érdeklődők örömére folytatódtak a könnyűzenei programok a fürdőben. Kora délután Bíró Mónika Monic-Shanti forrás tánc-, valamint a gyöngyösi Holdfény Tánciskola hastánc bemutatója után Szandi, majd Rokker Zsolt szórakoztatta a strandra kilátogatókat.
A délután során tovább fokozta a hangulatot Joch és Jutta fellépése, akiket Király L. Norbi követett a színpadon fergeteges hangulatot teremtve a közönség köreiben.
A forróságot tovább fokozta Muri Enikő fellépése. A saját és gyakran énekelt dalai után Muri Enikőt megrohanták a rajongók, hogy egy-egy autogramot kaphassanak,illetve  közös fotót készíthessenek vele.
Ezt követően az idősebb, középkorú korosztálynak kedveskedtek a Dupla Kávé együttes produkciójával. Az estét pedig a manapság egyre inkább népszerű Holdviola élő koncertje zárta.

Kapcsolódó hírek