Ugrás a tartalomhoz

A Kovács Kft. sajtóközleménye

Mezőkövesd hírei

Nincsenek veszélyben a munkahelyek a Kovács Kft-nél

A tulajdonosok elkötelezettsége, az elmúlt évek jelentős fejlesztései és a stabil üzleti kapcsolatok biztos alapot adnak a Kovács Kft. működéséhez. A Társaság folyamatosan fejlődik, szüksége van a helyi munkaerőre, ezért nem tervezi létszáma csökkentését.

A REMY mezőkövesdi gyárának bezárása kapcsán, az elmúlt napokban megjelent cikkekben a mezőkövesdi Kovács Kft. neve is említésre került. A közelmúlt jelentős erőfeszítéseinek eredményeként, a társaság a város és a kistérség egyik legnagyobb munkáltatójává vált. A társaság jelenleg több mint háromszáz, döntően helybeli és a vonzáskörzetben élő munkavállalónak biztosít megélhetést.
- Társaságunk jó együttműködést tudott kialakítani partnereivel, és az elmúlt évek fejlesztései is termőre fordultak. Üzleti tevékenységünk keretei hosszabb távon is stabilnak tekinthetők. - mondja Kovács István ügyvezető - tulajdonos.
- Szeretnénk megnyugtatni munkavállalóinkat és családtagjaikat, hogy társaságunk nem tervezi üzleti tevékenysége korlátozását és létszáma csökkentését. Nálunk a munkahelyek ezért biztonságban vannak.

Kapcsolódó hírek