Ugrás a tartalomhoz

Szurkolók egy álomért

Mezőkövesd hírei

Az MKC szurkolótábora, a Magico Ultras is csatlakozott a Szurkolók egy családért mozgalomhoz!

Fogjunk össze egy nemes cél érdekében, ami tényleg egyedülálló a szurkolói társadalomban. Mutassuk meg, hogy ez a TÁBOR igen is örömet és meglepetést tud szerezni egy rászoruló mezőkövesdi család számára, aki hétről-hétre a lelátón buzdítja kedvenc csapatát. Küldjük el őket nyaralni, legyen a gyerekeknek felejthetetlen élmény 2012 nyara a szurkolók jóvoltából!

KEDVES SZURKOLÓTÁRS!
Te, aki ott vagy velünk jóban, rosszban a lelátón, kérünk, most se hagyj cserben minket, és legfőképp azokat, kiknek mi is segíteni szeretnénk! Légy részese Te is egy rászoruló család örömének, boldogságának.

Hogy mit kell tenned?
Nagyon egyszerű: Kedvenc csapatod rászoruló szurkolói családján segíthetsz pénzadománnyal, vagy egyéb felajánlással,
A pénzadományokat a Carpathian Brigade Magyar Labdarúgó Válogatott Szurkolói Egyesületének bankszámlájára várjuk (e csoport független minden magyar egyesülettől, így biztosítjuk az esélyegyenlőséget minden egyesület szurkolóinak részére):
Kedvezményezett:
Carpathian Brigade MLVSZE
OTP bank Számlaszám: 11739054-20138042
Közleménybe fontos beírni: "Mezőkövesd - szurkolócsalád"

Ha esetleg valaki konkrét szállással tudna szolgálni, azt is teljes mértékben örömmel fogadjuk.

Aki csatlakozni szeretne, jelentkezhet a Mezőkövesdi KC facebook csoportjában is, vagy írhat www.magicoultras.hu honlapra is. Ezer forint is nagy segítség.

Azzal is már sokat teszel egy családért, ha értesíted a lehetőségekről, és jelentkezésüket segítesz elküldeni részünkre. Írj nekünk a szurkolocsalad@gmail.com e-mail címre.

Mindenképp írd oda, melyik egyesület szurkoló családja részére teszed a felajánlást!!!

Minél többen, minél többel segítetek, annál komolyabb nyaralást tudunk szervezni, sőt, talán még egy külföldi útra is lehetőség lesz!
Bővebb információ a www.magicoultras.hu internetes oldalon


KÖSZÖNJÜK, HOGY HOZZÁJÁRULSZ EGY CSALÁD BOLDOGSÁGÁHOZ!

Kapcsolódó hírek