Ugrás a tartalomhoz

Szennyvízhálózatra csatlakozással kapcsolatos bejelentési kötelezettség

Mezőkövesd hírei

Ezúton kérjük Ügyfeleinket, hogy a szennyvíz hálózatra történő csatlakozást követően szíveskedjenek bejelenteni a vízóra állást és szerződés módosítás miatt keressék fel a Mezőkövesdi VG Zrt ügyfélszolgálatát.

A szerződés módosításhoz szükséges a vízóra óraállás bejelentése. A szennyvíz mennyiség a vízfogyasztással azonos mennyiségben kerül kiszámlázásra, ezért van szükség a vízóraállásra.

Amennyiben bejelentési és szerződéskötési kötelezettségüket nem teljesítik, az önkormányzat számára talajterhelési díjat kell fizetniük a vízfogyasztás éves mennyisége után 1.800 Ft/m3 összegben. A talajterhelési díj megállapításához a Mezőkövesdi VG Zrt szolgáltat adatot az Önkormányzat számára.

A későbbi viták elkerülése végett kérjük a rákötést követően keressék az ügyfélszolgálatot Mezőkövesd, Dózsa György út 2. sz. alatt.

Ügyfélfogadás:
hétfőtől-szerdáig 7.30-16.00,
csütörtök 7.30-19.30,
péntek 7.30-13.30,

Bejelentési kötelezettségüket megtehetik e-mailben az alábbi címre:
viz@mezokovesdi-vgzrt.hu

Kérjük e-mailben szíveskedjenek közölni az alábbi adatokat:
Fogyasztó neve:
Fogyasztási hely:
Vízóra állása:
Szennyvíz rákötés időpontja:

Amennyiben e-mailben érkezik a bejelentés, a szerződés módosítást postai úton megküldjük a fogyasztó részére, amely akkor lesz érvényes ha aláírásukkal ellátva visszapostázzák Társaságunk részére.

Mezőkövesdi VG Zrt

Kapcsolódó hírek