Ugrás a tartalomhoz

Felhívás

Mezőkövesd hírei

Tisztelt Lakásszövetkezeti és Társasházi tulajdonosok!

Az elmúlt időszakok közös elektromos energia és vízdíj számláinak drasztikus növekedése, valamint a lakossági bejelentések arra engednek következtetni, hogy több fogyasztóhelyen történik illegális, almérő nélküli vételezés.

Az ilyen illegális vételezés amellett, hogy jogsértés (lopás), súlyosan, anyagilag is károsítja a különbözetet viselő lakóközösséget. Ilyen vételezés előfordulhat lezárt, saját tulajdonú pincében, közös helyiségben, lakáson belül egyaránt. Áramvételezés esetében az illegális rákötés akár életveszélyes következményekkel is járhat.
A későbbi, nem kívánatos jogi lépések, szankciók megelőzése érdekében kérjük a tisztelt tulajdonosokat, hogy akinek tudomása van a környezetében, vagy saját lakásában, helyiségében almérő- illetve engedély nélküli vételezésről, azt mielőbb jelentse irodánknak. A Lakásszövetkezet ezt követően minden lehetséges módon megkísérli a lakóközösségeket megkárosító tevékenységek felderítését, megszüntetését.
Tisztelettel kérem Önöket, éljenek bejelentési kötelezettségükkel, hiszen az ilyen illegális fogyasztások veszélyeztethetik a társasház jövőbeni fejlesztéseit, működését is!
Amennyiben a tisztelt tulajdonosok közlik velünk az illegális víz- valamint áramvételezés pontos helyét, úgy a szükséges intézkedést megtesszük.

Tisztelettel:
Póta László
elnök

Kapcsolódó hírek