Ugrás a tartalomhoz

Bűnmegelőzési előadások

Mezőkövesd hírei



A tanévkezdéshez és az állatvédelmi témahéthez kapcsolódóan bűnmegelőzési előadásokat tartottak a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai általános és középiskolás diákoknak – derült ki a rendőrség sajtóközleményéből.

Az előadás célja egyebek mellett a kortársbántalmazásra, az internet veszélyeire és az állatkínzás bűncselekményre való figyelemfelhívás volt, tették hozzá. A témahéthez kapcsolódóan a felelős állattartásról esett szó. A sajtóközleményt az alábbiakban olvashatják.

(Fotó: Mezőkövesdi Rendőrkapitányság)


B. K.

 
A tanévkezdéshez, illetve a 2023. október 02. és 2023. október 15. között megrendezett állatvédelmi témahéthez kapcsolódóan a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai bűnmegelőzési előadásokat tartottak az általános és középiskolás diákoknak.

Az előadás célja a kortársbántalmazás megelőzése, az internet veszélyeire, valamint az állatkínzás bűncselekmény aktualitásaira való figyelemfelhívás volt.

A témahéthez kapcsolódóan megbeszélték a felelős állattartás 7 alapproblémáját, melyek a felelőség, a szeretet, a táplálás, a mozgásigény, az egészség, az utódok és a környezeti igények témakörben foglalhatóak össze.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek