Ugrás a tartalomhoz

Jutalmat kaptak a diákok

Mezőkövesd hírei

Huszonegyen vettek részt a középiskolai szónokversenyen, az ajándékátadót a Mezőkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal „B” épületében tartották meg.

A városunk önkormányzata által „Mit jelent számomra március 15-e?” címmel meghirdetett megméretést március 4-én rendezték meg a Miskolci SZC Mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Technikumban. Az április 16-ai ajándékátadón dr. Fekete Zoltán, városunk polgármestere mondott köszöntőt.

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a pályázaton, azt gondolom, hogy a pályamunkák megírására fordított idő hatványozottan meg fog térülni a későbbiekben. Köszönöm a tanároknak is a segítséget, hiszen nélkülük aligha születtek volna meg a pályamunkák. Kézdivásárhelyről „csentük el” ezt a pályázatot, ott már lassan 20 éve írják ki évente a szónokversenyt, remélem, hogy Mezőkövesden 20 év múlva is meglesz tartva ez a megméretés – fejezte ki reményét dr. Fekete Zoltán.

A városvezető ezután átadta a jutalmakat a résztvevő diákoknak és ajándékkal kedveskedett a felkészítő pedagógusoknak. 
A szónokversenyt Vasas Ádám nyerte meg, a második helyen Deák Csaba és Keresztes Nóra végzett míg a harmadik pozícióban Hatvani Jázmin, Pázmándi Emma, Weisz Hanna és Tasi Bence zárt. 

B. K.

Kapcsolódó hírek