Ugrás a tartalomhoz

Műsor és díjátadás

Mezőkövesd hírei

Emlékműsorral készülnek a nemzeti ünnepre a Matyóföldi Alkotók és Művészetpártolók Egyesületének és a Kaptárkövek irodalmi folyóirat szerkesztőségének tagjai március 15-én.

A 16 órakor kezdődő eseményen a résztvevők megemlékeznek a mezőkövesdi csatára, majd Budai Károly által összeállított, a szabadságharc emléke előtt tisztelgő irodalmi műsort tekinthetik meg a vendégek. Emellett bemutatják a Kaptárkövek legújabb számát, valamint átadják a Kaptárkövek díjat is.

A rendezvénynek a Hajdu Ráfis János Mezőgazdasági Gépmúzeum ad otthont.

hmzs

MEGHÍVÓ  A Kaptárkövek irodalmi folyóirat szerkesztősége és  a Matyóföldi Alkotók és Művészetpártolók Egyesülete  szeretettel meghívja Önt és kedves családját az 1848-49-es Szabadságharc emlékműsorára 2024. március 15-én (péntek) 16 órára  Helyszín: Hajdu Ráfis János Mezőgazdasági Gépmúzeum   Program Köszöntő, emlékezés a mezőkövesdi csatára Irodalmi műsor a szabadságharc emlékére Összeállította: Budai Károly Kaptárkövek új számának bemutatása Előadó: Pázmándy László Kaptárkövek díj átadása Előadó: Sebe Imre  Emlékezés Szedresi Istvánra Pázmándy László versével Előadó: Patkós Attila színművész

Kapcsolódó hírek