Ugrás a tartalomhoz

Színes gálával zárult az év (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Második alkalommal rendezték meg a Mezőkövesdi Sportgálát városunkban. Az eseménynek a Városi Sportcsarnok adott otthont december 15-én.

A tavaly hagyományteremtő szándékkal útjára indított program sikerén felbuzdulva, labdarúgóink ismét egy nagyszabású gálával zárták az évet. A Mezőkövesd Zsóry SE és a Mezőkövesd Zsóry Futball Klub Kft. szervezésben megrendezett eseményen délelőtt a Mezőkövesd Zsóry SE utánpótláscsapatai léptek parkettre. A gála az U7-es korosztály bemutató mérkőzésével kezdődött, majd sorrendben az U9, U13, U15, U17 és végül az U19-es csapat szórakoztatta a sportszerető közönséget. A délelőtti program utolsó találkozóján a Mezőkövesd Zsóry SE U19-es csapata és a szülők együttese csapott össze.


Birkózó olimpikon és az MKC

Az ifjú tehetségek után a jelen és a közelmúlt csillagai vették birtokukba a játékteret. A színes és jó hangulatú gála keretében az egri, diósgyőri és a mezőkövesdi edzők, valamint a három klub öregfiúcsapatai egy minitornán csillogtatták meg a tudásukat. Az edzők és öregfiúk küzdelmei mellett a mezőkövesdi felnőtt női és férfi focisták, valamint a Mezőkövesdi KC felnőtt együttesének játékosai néztek farkasszemet egymással. A mezőkövesdi edzők csapatát Deák Bárdos Mihály személyében egy többszörös magyar bajnok, VB ezüstérmes, Európa Bajnok birkózó olimpikon is erősítette. A diósgyőri sportoló mellett olyan kiváló labdarúgók és szakemberek tették tiszteletüket a sportág mezőkövesdi ünnepén, akik Mezőkövesden, a térségben, vagy országosan is komoly elismerést vívtak ki maguknak.
A remek hangulatú és színvonalas mérkőzéseken gyönyörű támadásokat, szépségdíjas gólokat, nagy mentéseket és parádés védéseket egyaránt láthattak a sportág mezőkövesdi rajongói.
A páratlan sportélményeken túl a nézőtéren helyet foglalók sem maradtak izgalom nélkül, ugyanis a gála alatt tombolaszelvényeket lehetett vásárolni. A szelvények tulajdonosai között értékes ajándékok találtak gazdára a sorsoláson.

Kapcsolódó hírek