Ugrás a tartalomhoz

Ismét elsöprő győzelmet aratott a Fekete Gergő és Székely Norbert páros...

Mezőkövesd hírei

A kézilabda és labdarúgó csapataink kiváló szereplésének árnyékában szerényen húzódik meg a két fiatal ember sorozatos és figyelemre méltó sportsikereivel, amivel talán ők is öregbítik Mezőkövesd hírnevét a nagyvilágban!

Ezt a sportot városunkban rengetegen kedvelik és hobbi vagy akár magasabb szinten gyakorolják is. Nagyon sokan szeretik átélni a halfogás semmihez nem hasonlítható, izgalmas élményét, aminek a mesébe illő történetét a halászlé készítésekor újra és újra végig kell hallgatnia a bográcsot körbe ülő éhes társaságnak! A Bitang-Dovit Team néven induló csapat kétfős legénysége a horgászat sportágát űzik a legmagasabb szinten, mondhatni, profi módon! Itt nem a konyhára kerülnek a nemes vetélkedésben legyőzött és kifogott halak, hanem a mérlegelés után visszaengedik őket a vízbe!


SIKEREK

Nevük már országos szinten is egyre nagyobb elismerésnek örvend, aminek következtében az idei évtől egy neves szponzor támogatását élvezik, amit nagyon ki kellett érdemelniük! A győzelmet itt sem adják ingyen, rengeteg munkával és lemondással jár a költségeken kívül, de ha mind ezek adottak, akkor sem biztos a siker! A különböző bojlikat és etetőanyagokat maguknak készítik, (természetesen azok összetétele legalább tízpecsétes titok!), amivel már sokszor kivívták ellenfeleik elismerését, és persze irigységét is a győzelmeik alkalmával!
Legutóbb április végén 20 három főből álló, mindenre elszánt rutinos csapat ellen indultak egy 60 órás versenyen a Harsányi tavon! Több mint 300 kilóval előzték meg a verseny második helyezettjét, volt 2 csapat, aki egy halat sem fogott, 3 csapat pedig csupán egy halat fogott 60 óra alatt!


Fekete Gergő
 


Székely Norbert

 

Az eredményük lenyűgöző:

A IX. Barracuda Bojlis Baráti találkozó 36 órás állása a következő:
*-gal jelölt rész az átlagsúly

1. Bitang-Dovit team 406.480 kg *11.29 kg
2. Tuti carp team 237.520 kg *13.19 kg
3. Sármy carp team Junior 88.600 kg *12.65 kg

A IX. Barracuda Bojlis Baráti találkozó végeredménye:
*-gal jelölt rész az átlagsúly

1. Bitang-Dovit team 582.810 kg (10.59 kg *)
2. Tuti carp team 275.100 kg (13.10 kg *)
3. Pecás Masiniszták 217.750 kg (12.80 kg *)

Gáspár István

Kapcsolódó hírek