Ugrás a tartalomhoz

Nyári Focikupa

Mezőkövesd hírei

Július 1-jén és 2-án került megrendezésre Pap Szabolcs, a Mezőkövesdi Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat családgondozójának a szervezésében a Szent László Gimnázium műfüves pályáján a VI. Kistérségi Nyári Focikupa.

Korábban csak Mezőkövesden szerveztük meg ezt a tornát, de egyre népszerűbb lett és mostanra már két napra kellett lebontani a mérkőzéseket. Az egyik nap felső tagozatosok, a másik nap alsó tagozatosok vettek részt a rendezvényen. A két nap alatt több mint hatvan gyermek volt jelen a kistérség településeiről (Szentistván, Borsodivánka, Négyes, Egerlövő, Mezőkeresztes, Bükkzsérc, Mezőkövesd). Az első nap a mezőkeresztesiek, míg a második nap a négyesiek vegyes csapata nyerte meg a tornát. Minden csapat elismerő oklevelet kapott. A legjobb kapus, góllövő, valamint a leglelkesebb játékos külön jutalmazásban részesült. A két nap alatt rengeteg ügyes gyermekkel találkozhattunk. A nagy sikerre való tekintettel, a gyermekek külön kérésére augusztusban újra megrendezzük a focikupát.
Szeretném megköszönni a segítséget Menschik Emese és Fülöp Judit családgondozó kolléganőmnek, valamint Szabó Miklósnak, a borsodivánkai Gárdonyi Géza Általános Iskola testnevelőtanárának a szíves közreműködését. Külön köszönetünket fejezzük ki Juhász Jánosnénak, a Szent László Gimnázium igazgató asszonyának és Barnóczky Lászlónak, a Bayer Róbert Kollégium igazgatójának a rendezvény helyszínének biztosításáért.

Pap Szabolcs

Kapcsolódó hírek