Ugrás a tartalomhoz

Nyugdíjas találkozó

Mezőkövesd hírei

A 2012 novemberében kísérletképpen megszervezett jó hangulatú nyugdíjas találkozó után, 2013 október 18-án másodízben is megszerveztük az egészségügyben hosszú évtizedeket dolgozó, ma már nyugdíjasok találkozását.

A találkozót a TURUL vendéglőben rendeztük, ahol nagy szeretettel fogadtak bennünket. A találkozóra meghívtuk Csirmazné Cservenyák Ilonát, az Idősügyi Tanács vezetőjét, aki pár szóban elmondta, hogy mivel foglalkoznak és ismertette a  programjukat. Ezután egy finom ebéd elfogyasztása közben felidéztük a meghitt, családias hangulatú nőnapokat, majálisokat, Semmelweis napokat, egészségügyi bálokat és a kirándulásokat. Visszaemlékeztünk a jó munkahelyi légkörre, amit elsősorban az akkori vezetőinknek és az egymás munkáját segítő és tisztelő dolgozóknak tulajdonítunk. Ki-ki elmondta, mi történt vele, mióta nyugdíjas napjait tölti. Mindenki nagyon örült annak, hogy lehetőséget biztosítunk arra, hogy a munka során összetartó, egymást megbecsülő embereknek lehetőség van nyugdíjasként is találkozni egymással. Nagyon sok olyan munkatársunk is van, aki egészségi állapotára való tekintettel nem tudott eljönni, de nagyon örült annak, hogy az együtt eltöltött sok évtizedes munka után sem feledkezünk meg róluk, és jókívánságaikat küldték a találkozó résztvevőinek. Megemlékeztünk azokról a volt munkatársainkról is, akik sajnos már nincsenek közöttünk.
A jó hangulatú találkozót azzal zártuk, hogy jövőre is találkozunk.
Megköszönték a találkozó megszervezését Horváth Endrénének és Gulyás Györgynének, akik megígérték, hogy a továbbiakban is biztosítani fogják a találkozó létrejöttét.

Gulyás Györgyné



Találkozás 2012-ben

Kapcsolódó hírek