Ugrás a tartalomhoz

Pénteken a Békéscsaba ellen – Szurkolói ankét

Mezőkövesd hírei

Megváltozott a Mezőkövesd Zsóry – Békéscsaba Előre 1912 másodosztályú bajnoki mérkőzés időpontja. A két csapat az eredeti kiírástól eltérően egy nappal korábban találkozik városunkban.

A nagy múltú viharsarki együttes a Merkantil Bank Liga 4. játéknapján látogat majd Mezőkövesdre. A bajnoki nyitófordulóban egyaránt győzelmet arató együttesek rangadóját szeptember 5-én, pénteken 15.30-tól rendezik meg a Városi Stadionban. Az összecsapást az MTVA élőben közvetíti.


Várják a szurkolókat

A Mezőkövesd Zsóry FC szurkolói ankétot szervez augusztus 22-én. Az esemény keretében a klub vezetői ismertetik a csapat terveit és céljait, továbbá bemutatják a szakmai stáb tagjait és a felnőtt csapat új játékosait.
A tájékoztatót követően a szurkolók kérdéseket tehetnek fel a vezetőség, a szakmai stáb, valamint a játékosok felé, illetve megoszthatják észrevételeiket, javaslataikat. A szurkolói ankét augusztus 22-én, pénteken 17 órakor kezdődik a Mezőkövesd Zsóry FC székházának – Széchenyi út 9.- földszinti klubtermében.
A klub vezetői minden kedves szurkolót szeretettel várnak!


Zárt kapus edzőmeccs

Labdarúgóink ezen a héten az edzések mellett egy zárt kapus felkészülési mérkőzéssel hangolnak az Ajka elleni bajnoki találkozóra. Tóth László gárdája a DVTK vendégeként lép pályára a Diósgyőri Stadionban. Az összecsapást augusztus 21-én, csütörtökön 17 órától játsszák le Miskolcon.
A Mezőkövesd Zsóry – FC Ajka bajnoki összecsapás augusztus 23-án, szombaton 19 órakor kezdődik a Városi Stadionban.

Kapcsolódó hírek