Ugrás a tartalomhoz

Közeleg a rajt – Edzőmeccs és ankét

Mezőkövesd hírei

Tizenegy nap múlva megkezdi bajnoki szereplését a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt csapata a Merkantil Bank Liga tavaszi idényében. Labdarúgóink ezen a héten a bajnoki főpróba mellett szurkolói ankétot is tartanak.
 

Együttesünk január 4-én kezdte a felkészülést Pintér Attila irányításával. Csapatunk az edzések mellett több felkészülési mérkőzést is lejátszott az elmúlt időszakban, melyeken labdarúgóink egyre jobb teljesítményt nyújtottak, hazai pályán például 1-0-ra legyőzték a Vasast és 1-1-es döntetlent játszottak a szintén NB I-es MTK vendégeként. A felkészülésről és várakozásokról Pintér Attila vezetőedző osztotta meg gondolatait.
– Fantasztikusan dolgoznak a srácok, minden edzésen odateszik magukat. Az edzéseken és a felkészülési mérkőzéseken is vannak még hibák, nem mindig kapjuk  vissza azt, amit gyakorlunk, viszont van még két hét a bajnoki rajtig, nagyon bízom benne, hogy ez az idő elegendő lesz a hibák kijavítására és eredményesek leszünk. A legutóbbi két, a Vasas és az MTK elleni mérkőzésünk azt mutatja, hogy jó úton járunk. A bajnokságban meccsről-meccsre szeretnénk készülni, hiszen mindig az előttünk álló feladatot kell megoldani. Meglátjuk, hogy sikerül és ez mire lesz elég. – mondta a szakember.

FőPRÓBA ÉS ANKÉT Együttesünk február 13-án fogja lejátszani a tavaszi rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését. Labdarúgóink az NB III-as Putnokot szombaton 14 órától látják vendégül a Városi Stadion műfüves pályáján.
A találkozót megelőző napon, azaz február 12-én szurkolói ankétot tartanak a klub székházában, ahol a drukkerek többek között az új játékosokat is megismerhetik. Az ankét pénteken 17 órakor kezdődik.

B.K.

Kapcsolódó hírek