Ugrás a tartalomhoz

A közelmúltban több súlyos, halálos kimenetelű baleset történt

Mezőkövesd hírei

2017. október 20-án 07.55 órakor Mezőkövesd Táncsics út - Ady E. út egyenrangú útkereszteződésében egy mezőkövesdi 81 éves kerékpáros nő ütközött egy személygépkocsival. A kerékpáros 2017. október 30-án a kórházban elhalálozott. A rendőrség halált okozó közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

 

2017. november 3-án 17.30 órakor Mezőkeresztes, Szentistváni úton egy budapesti lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett. Haladásakor nem észlelte az úttest jobb oldali szélén a kerékpárja mellett álló helyi lakost, aminek következtében a gépkocsi jobb oldali részével elütötte. A 62 éves mezőkeresztesi nő a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával büntetőeljárás keretében vizsgálja.

2017. november 11-én 14.15 órakor Ny. Zs. az általa vezetett személygépkocsijával Mezőkövesden a Cseresznye úton közlekedett. A haladása során balra, a Dinnye útra történő kanyarodásakor összeütközött a vele szemben a Cseresznye úton érkező és egyenesen tovább haladni szándékozó S. M. által vezetett saját tulajdonát képező személygépkocsival.
A baleset következtében a gépkocsikban tartózkodók közül három fő súlyos, míg egy fő könnyű sérülést szenvedett. A baleseti ügy vizsgálatát a Miskolci Nyomozóügyészség végzi.

2017. november 13-án 07. 20 órakor a 2502. számú „az egri út” 8,5 km szelvényében ,O. Sz. T. az általa vezetett saját tulajdonát képező személygépkocsival Mezőkövesd irányából Andornaktálya irányába történő haladásakor a nedves úttesten a végrehajtott előzés során forgalmi sávjába való visszatérésekor elvesztette uralmát gépjárművének irányítása felett, és az úttestről lesodródva fának ütközött. A gépjármű vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A rendőrség az ügyet közigazgatási eljárás keretében – szakértő bevonásával- vizsgálja.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek