Ugrás a tartalomhoz

Pap Csilla bombaformában

Mezőkövesd hírei

Kiemelkedő eredményeket ért el Pap Csilla a közelmúltban. A kövesdi triatlonista több versenyen is felállhatott a dobogó legfelső fokára.

A Mezőkövesdi Triatlon Egyesület sportolója elsősorban futóversenyeken állt rajthoz az elmúlt időszakban. Pap Csilla részt vett az I. alkalommal megrendezett „Jonhson” Triatlon viadalon Ózdon, ahol az első helyen végzett szeptember 11-én.

Pap Csilla egyebek mellett Tiszakesziben is rajthoz állt, ahol 10 km-es távot futott és szintén első lett, míg az abszolút versenyben felállhatott a dobogó legalsó fokára.   Barokk futóparádé az egyik legrangosabb verseny az őszi időszakban. A kövesdi tehetség kitűnően szerepelt az Egerben lebonyolított megmérettetésen, ugyanis Heves megye székhelyén szintén aranyérmet szerzett. 

 

Cél az EB részvétel

A tehetséges sportoló komoly terveket szövöget a jövőt illetően, hiszen szeretne részt venni, a Mezei Európa Bajnokságon Velenjében. A versenyt december 11-én rendezik meg a szlovén városban. A kontinensversenyre összesen négy válogatót fognak megrendezni, melyből az elsőt Szombathelyen október 15-én bonyolították le. A következő válogatónak Szekszárd ad majd otthont október 29-én. Ezt követően Budapesten november 12-én, míg Szentendrén november 26-án, a Mezei Országos Bajnokság keretében fogják összemérni tudásukat a sportolók az EB részvételért.

Kapcsolódó hírek