Ugrás a tartalomhoz

Három díj egy texasi fesztiválon

Mezőkövesd hírei

Három díjat is bezsebelt a Nyughatatlan zenekar - akinek énekese a mezőkövesdi Hajdu Bianka - a Texasban megrendezett The Texas Sounds Country Music fesztiválon. A zenekar vezetője, Kovács Kornél elhozta az év hangszerese díjat, megnyerték az év zenekara díjat és a fesztivál fődíját is.

A 10. alkalommal megrendezett fesztiválon 14 nemzet képviseltette magát, köztük Magyarország. Hazánkból első alkalommal vett részt zenekar a nagyszabású eseményen. A Nyughatatlan zenekar három koncertet adott Texasban, amely nagyon jó hangulatú volt, nagyon jó közönséggel, akik állva tapsoltak a magyar csapatnak – mondta el Kovács Kornél.

A műsorukat az új angol nyelvű dalaikból, Johnny Cash feldolgozásaikból állították össze, és egy magyar dalukat, a Menni Amerikát is eljátszották.

A texasi koncertek után a zenekar Nashvillbe utazik, érintve Johnny Cash szülővarosát (Kingsland, Arkansas), Memphist és a Sun stúdiót, ahol Johnny Cash meghallgatást nyert, ahonnan elindult a pályafutása.

A háromszoros díjnyertes Nyughatatlan zenekar október 28-án Mezőkövesden ad majd koncertet. (Fotó: Nyughatatlan zenekar) 

hmzs

Kapcsolódó hírek