Ugrás a tartalomhoz

Marton János lett az elnök

Mezőkövesd hírei

Megválasztotta az új elnököt a Mezőkövesdi KC elnöksége június 29-én. A vezetők döntése szerint a következő három évben Marton János lesz a klub vezetője.

Az MKC vezetőségének tagjai közül Holdoner István, a klub tiszteletbeli elnöke és Mikulás Gábor feladata lesz a szakmai háttér stabilizálása és igazgatása, melyben Tóth Mihály segítheti a munkát. Az elnökség többi tagja gazdasági területen fog tevékenykedni. „A célokat akkor határozhatjuk meg, ha eldől, hogy melyik osztályban indulunk. Jelen pillanatban az NB I/B biztos, ez esetben egyből vissza kell jutnunk az élvonalba. Ehhez edző, illetve játékosok kellenek, továbbá meg kell történnie az átadás-átvételnek. Vannak olyan játékosok, akik maradnának, de ez is attól függ, hogy melyik osztályban indulunk, mert tárgyalni is úgy tudunk, ha kiderül, hol állunk rajthoz. Gazdasági téren is előre kell lépnünk, amely nem lesz egyszerű feladat, de bízom a helytállásban.” – mondta Marton János elnök.

Az elnökség tagjai: Marton János elnök, Holdoner István tiszteletbeli elnök, Mata Tibor, Szobonya Sándor, Kiss László, Mikulás Gábor

Kapcsolódó hírek