Ugrás a tartalomhoz

Pont nélkül maradtak

Mezőkövesd hírei

Fotó: Csendes Szonja

Nem sikerült pontot szerezni a hétvégén, a Mezőkövesd Zsóry FC és a Mezőkövesdi KC felnőtt csapata is vereséget szenvedett a bajnokságban.

A 7. helyen álló MTK Budapest együttese fogadta a Mezőkövesd Zsóry FC csapatát az OTP Bank Ligában február 23-án. Kövesdi szempontból nagyszerűen kezdődött a találkozó, hiszen Cseke góljával már a 7. percben előnyhöz jutottak a vendégek. Ezt követően több ígéretes helyzetet is kialakított a Mezőkövesd, gólt mégis a hazaiak szereztek a 45. percben, amikor is Németh talált a hálóba. Fordulás után a vendéglátók három perc alatt eldöntötték a mérkőzést, Németh a 70. percben, míg Varju a 72. percben lőtt gólt, így a fővárosi együttes 3-1-es győzelmet aratott.
A Mezőkövesd Zsóry 22 forduló után a 12. helyen áll a tabellán 16 ponttal. A kövesdi csapat legközelebb március 2-án, szombaton 12.30-kor a Debreceni VSC vendégeként játszik bajnoki mérkőzést a Debreceni Nagyerdei Stadionban.

KÉZILABDA | A felsőházban szereplő OTP Bank-Pick Szeged U21-es csapatának vendégeként lépett pályára a Mezőkövesdi KC felnőtt együttese az NB I./B-s bajnokságban február 25-én. A hazaiak kezdték jobban a találkozót, a 7. percben 5-2-re, negyedóra után pedig 8-7-re vezettek. A szegediek a folytatásban is őrizték 1-2 gólos előnyüket, az MKC azonban egyenlített 5 perccel a szünet előtt, ezzel együtt a hazaiak vonulhattak egygólos, 18-17-es előnnyel pihenőre. Fordulás után Kátai és Kovács B. góljával fordítottak a kövesdiek, de a házigazdák rögtön visszavették a vezetést és ezután állandósították 1-2 gólos fórjukat. Az MKC az utolsó 10 perc kezdetén már négygólos, 29-25-ös hátrányban volt és ugyan két gólra még felzárkózott, végül négygólos, 36-32-es vereséget szenvedett.
A Mezőkövesdi KC 24 ponttal a 6. helyen áll a tabellán 19 fordulót követően. A csapat legközelebb március 2-án, szombaton 18 órakor a Debreceni EAC gárdáját látja vendégül a Városi Sportcsarnokban.

B. K.

Kapcsolódó hírek