Ugrás a tartalomhoz

Védelem és összefogás

Mezőkövesd hírei

Lezárult a Magyar Kormány által indított Nemzeti Konzultáció, mely során több mint 1,5 millióan mondtak véleményt 11 kérdésben.

Az országos véleménynyilvánítás eredményével kapcsolatban Tállai András államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője tartott sajtótájékoztatót január 29-én Mezőkövesden.

„Nagy sikerrel zárult a Nemzeti Konzultáció országosan, és térségünkben is. Ezúttal is büszkén mondok köszönetet a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7. számú választókerületében élő polgároknak, akik fontosnak tartották, hogy elmondják véleményüket: szívükön viselik hazánk szuverenitásának védelmét, kiálltak az illegális bevándorlás elutasítása mellett, hangot adtak a béke és gyermekeink védelmének fontosságának” – hangsúlyozta Tállai András.

A honatya kiemelte, a Fidesz-KDNP továbbra is ki fog állni Magyarország szuverenitása mellett, és a dél-borsodi és bükkaljai emberek a jövőben is számíthatnak a segítségére. „A Nemzeti Konzultáció eredménye egyértelmű üzenet a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek: mi, magyarok nem akarunk háborút, illegális bevándorlást és gender-propagandát! Mindannyiunk számára fontos, hogy ne Brüsszelből, a fejük felett döntsenek arról, ami hazánkban történik! Elmondjuk a véleményünket, és a jövőben is kiállunk az értékeink védelme mellett, teljes mellszélességgel fogjuk képviseli a magyar emberek érdekeit!” – zárta szavait az országgyűlési képviselő.
 

Kapcsolódó hírek