Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 9. (péntek) 04:17 Félix névnapja van
 
Rendkívüli ülést tartottak (videóval frissítve)

LED-es technikát alkalmazó közvilágítási rendszert alakítanak ki településünkön a közeljövőben. Az erről szóló közbeszerzési eljárás elindításáról döntött a képviselő-testület a június 13-ai rendkívüli ülésén.


Az első napirendi pontként a testület arról döntött, hogy a Mezőkövesdi Városgazdálkodási Zrt. elindíthatja annak a pályázatnak az előkészítési munkáját, amelyet a „Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése” című pályázati koncepció keretében nyújtanak majd be. E projektnek az alapvető célja, hogy a turisztikai szektor területén további munkahelyeket teremtsenek, növeljék Mezőkövesd turizmusból származó bevételeit, valamint bővítsék a szolgáltatásokat, újszerű technológiák alkalmazásával, hogy a főszezonon túl, az egész évben növelhessék a látogatók számát. A projektre elkészített terveket, a pályázat anyagát a testület az augusztusi ülésén tárgyalja majd meg.
A nyílt ülés második és egyben utolsó napirendi pontjaként határozták meg és fogadták el annak a közbeszerzési ajánlattételi felhívásnak a szövegét, amely a település közvilágításának korszerűsítésére vonatkozik. E fejlesztés célja, hogy a jelenlegi lámpákat LED-es, energiamegtakarítást eredményező technológiára cserélnék le.Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés