Ugrás a tartalomhoz

Kézis évzáró

Mezőkövesd hírei

Évértékelővel egybekötött évzáró bankettet tartott a Mezőkövesdi KC.

Drizner Péter, a felnőtt csapat vezetőedzője elmondta, hogy az ősszel megszerzett 19 pont felülmúlta az előzetes várakozásokat, jó pozícióban van az együttes, így több éves szünet után most egy nyugodt tavaszi szezon várhat rájuk. Az utánpótlásban szereplő csapatokról is beszélt, kiemelte a Szent László gimnázium csapatának diákolimpiai döntőbe jutását, melyhez ezúton is gratulált.
 
Ezt követően dr. Fekete Zoltán, városunk polgármestere mondott beszédet. A városvezető elsőként gratulált a felnőttek és az utánpótlás csapatok őszi szerepléséhez, valamint a vezetőségnek az elvégzett munkához. Kiemelte, az elmúlt időszakban elért eredmények is azt bizonyítják, hogy magas színvonalú szakmai munka folyik a klubnál. Dr. Fekete Zoltán elmondta, hogy az önkormányzat a legnagyobb támogatóként segíti a klubot, az önkormányzat támogatására pedig a jövőben is számíthat az MKC.
 
Ezen kívül Szabó János elnök, valamint Herczeg Béla és Sándor Ákos is beszélt röviden a hátrahagyott idényről. A bankett ezt követően vacsorával és kötetlen beszélgetéssel folytatódott december 19-én.
B. K.

Kapcsolódó hírek